Naturalizm metodologiczny w naukach prawnych. Uwagi na marginesie książki Wojciecha Patryasa Próba wyjaśnienia domniemań prawnych - Smolak, Marek (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
Recenzja: Naturalizm metodologiczny w naukach prawnych. Uwagi na marginesie książki Wojciecha Patryasa Próba wyjaśnienia domniemań prawnych