Dorota Pyć, Prawo Oceanu Światowego. Res usus publicum, Gdańsk 2011 - Symonides, Janusz (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
Dorota Pyć, Prawo Oceanu Światowego. Res usus publicum, Gdańsk 2011