Radosław Pastusiak, Specjalne strefy ekonomiczne jako stymulator rozwoju gospodarczego, Łódź 2011 - Gorynia, Marian (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
Radosław Pastusiak, Specjalne strefy ekonomiczne jako stymulator rozwoju gospodarczego, Łódź 2011.