Krystyna Nizioł, Misselling usług finansowych. Problemy i uwarunkowania prawno-ekonomiczne, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego, Szczecin 2019 - Waliszewski, Krzysztof (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2020)
*