WIBOR. Aktualne problemy prawne, red. Jarosław Bełdowski i Paweł Szczęśniak, Wydawnictwo UMCS, 2024 - Kruszka, Michał (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2025)
Recenzja: WIBOR. Aktualne problemy prawne, red. Jarosław Bełdowski i Paweł Szczęśniak. Wydawnictwo UMCS, 2024.