Wprowadzenie - Frąckowiak, Maciej (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2025)
Socjologia wobec społecznych praktyk i wyobrażeń zakłócania codziennego porządku gospodarowania energią: Wprowadzenie