Nowość wydawnicza: Three Decades of Polish Socio-Economic Transformations. Geographical Perspectives - Redakcja czasopisma, _RRPR (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna, 2022)
<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*267.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.08861);" role="presentation"><span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*89.62px); font-size: calc(var(–scale-factor)*16.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.1677);" role="presentation">Three Decades of Polish Socio-Economic <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*108.82px); font-size: calc(var(–scale-factor)*16.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.18302);" role="presentation">Transformations. Geographical Perspectives <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*154.57px); font-size: calc(var(–scale-factor)*11.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.16768);" role="presentation">Pod redakcją Pawła Churskiego i Tomasza Kaczmarka <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*181.92px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.18157);" role="presentation">Springer Cham 2022, <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*193.92px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.17355);" role="presentation">ISBN: 978-3-031-06107-3 (hardcover), <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*205.92px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.17476);" role="presentation">ISBN: 978-3-031-06110-3 (softcover), <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*217.92px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.16463);" role="presentation">ISBN: 978-3-031-06108-0 (eBook), <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*229.92px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.14063);" role="presentation">DOI: <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*83.10px); top: calc(var(–scale-factor)*229.92px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.22422);" role="presentation">https://doi.org/10.1007/978-3-031-06108-0, <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*241.92px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.19656);" role="presentation">XVII + 578 stron. <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*267.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.08861);" role="presentation">Nakładem wydawnictwa Springer uka<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*279.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.20104);" role="presentation">zała się książka pt. „Three Decades <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*291.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.04562);" role="presentation">of <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*72.91px); top: calc(var(–scale-factor)*291.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.08757);" role="presentation">Polish <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*107.61px); top: calc(var(–scale-factor)*291.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.07484);" role="presentation">Socio-Economic <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*186.76px); top: calc(var(–scale-factor)*291.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.07805);" role="presentation">Transfor<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*303.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.13409);" role="presentation">mations. Geographical Perspectives”, <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.1183);" role="presentation">której <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*89.01px); top: calc(var(–scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.12293);" role="presentation">redaktorami <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*149.51px); top: calc(var(–scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10924);" role="presentation">są <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*164.98px); top: calc(var(–scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.0856);" role="presentation">prof. <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*192.01px); top: calc(var(–scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.14286);" role="presentation">dr <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*207.76px); top: calc(var(–scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.1222);" role="presentation">hab. <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*327.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.13933);" role="presentation">Paweł Churski i prof. dr hab. Tomasz <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*339.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.0735);" role="presentation">Kaczmarek. <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*70.87px); top: calc(var(–scale-factor)*351.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.14807);" role="presentation">Książka analizuje i omawia syste<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*363.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.11701);" role="presentation">matyzację polskich przemian społecz<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*375.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10471);" role="presentation">no-gospodarczych ostatnich trzech de<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*387.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.05417);" role="presentation">kad, ze szczególnym zwróceniem uwagi <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*399.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.12818);" role="presentation">na <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*75.46px); top: calc(var(–scale-factor)*399.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.08838);" role="presentation">ich <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*96.87px); top: calc(var(–scale-factor)*399.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.1318);" role="presentation">przestrzenne <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*162.17px); top: calc(var(–scale-factor)*399.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.09214);" role="presentation">konsekwencje.