Nowość wydawnicza: Geografia społeczno-ekonomiczna: doświadczenia, szanse i wyzwania w procesie kształcenia - Redakcja czasopisma, _RRPR (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna, 2023)
<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*255.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.11542);" role="presentation">Nowość wydawnicza: Geografia społeczno-ekonomiczna: doświadczenia, szanse i wyzwania w procesie kształcenia, <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*59.93px); top: calc(var(–scale-factor)*161.05px); font-size: calc(var(–scale-factor)*29.00px); font-family: sans-serif; transform: scaleX(0.771401);" role="presentation">Geografia społeczno-ekonomiczna: <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*63.35px); top: calc(var(–scale-factor)*198.05px); font-size: calc(var(–scale-factor)*29.00px); font-family: sans-serif; transform: scaleX(0.770077);" role="presentation">doświadczenia, szanse i wyzwania <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*123.58px); top: calc(var(–scale-factor)*235.05px); font-size: calc(var(–scale-factor)*29.00px); font-family: sans-serif; transform: scaleX(0.769928);" role="presentation">w procesie kształcenia, <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*195.38px); top: calc(var(–scale-factor)*310.34px); font-size: calc(var(–scale-factor)*18.00px); font-family: sans-serif; transform: scaleX(0.774248);" role="presentation">pod redakcją <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*109.13px); top: calc(var(–scale-factor)*331.94px); font-size: calc(var(–scale-factor)*18.00px); font-family: sans-serif; transform: scaleX(0.778343);" role="presentation">Anny Kołodziejczak i Lidii Mierzejewskiej, <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*546.34px); font-size: calc(var(–scale-factor)*9.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.08407);" role="presentation">Bogucki Wydawnictwo Naukowe, Poznań 2021 <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*255.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.11542);" role="presentation">Publikacja poświęcona jest określeniu <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*267.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10014);" role="presentation">miejsca i roli geografii społeczno-eko<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*279.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.09866);" role="presentation">nomicznej w <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*122.83px); top: calc(var(–scale-factor)*279.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10914);" role="presentation">kształceniu <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*179.04px); top: calc(var(–scale-factor)*279.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.06994);" role="presentation">geografów, <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*291.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10961);" role="presentation">a także rozważaniom nad przyszłością i <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*65.76px); top: calc(var(–scale-factor)*303.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.12549);" role="presentation">kształtem <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*115.00px); top: calc(var(–scale-factor)*303.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.06066);" role="presentation">geografii <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*159.38px); top: calc(var(–scale-factor)*303.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.09971);" role="presentation">społeczno-eko<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.14032);" role="presentation">nomicznej jako dyscypliny naukowej <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*327.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10055);" role="presentation">w procesie dydaktyki geografii w kon<span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*339.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.11155);" role="presentation">tekście wyzwań przed nią stawianych. <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*351.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.14686);" role="presentation">Nawiązuje przy tym do najnowszych <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*363.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10606);" role="presentation">problemów, także tych, które pojawiły <span dir="ltr" style="left: calc(var(–scale-factor)*56.69px); top: calc(var(–scale-factor)*375.37px); font-size: calc(var(–scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10484);" role="presentation">się w efekcie pandemii COVID-19.