Od Redakcji - Churski, Paweł (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna, 2024)
W bieżącym numerze specjalnym, zawierającym artykuły z III Polskiej Konferencji Badań Miejskich i Regionalnych POLREG 2023, w miejsce działu Nowości Wydawniczych, zapraszamy Państwa do zapoznania się z komunikatem dotyczącym IV Polskiej Konferencji POLREG 2024, która odbędzie się w dniach 20–22 października 2024 r. w Poznaniu.