Emilia Jaroszewska, Tadeusz Stryjakiewicz. Lokalizacja obiektów biurowych w Poznaniu - Czasopisma, Redakcja (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna, 2010)
Emilia Jaroszewska, Tadeusz Stryjakiewicz. Lokalizacja obiektów biurowych w Poznaniu. Bogucki Wydawnictwo Naukowe, Poznań 2009 ISBN 978-83-61320-35-7