Stan i dynamika rozwoju obszarów funkcjonalnych polskich metropolii. Ujęcie porównawcze - Redakcja czasopisma (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna, 2025)
Stan i dynamika rozwoju obszarów funkcjonalnych polskich metropolii. Ujęcie porównawcze Justyna Wilk, Marzena Walaszek, Tomasz Kaczmarek, Urszula Kaczmarek Biblioteka Aglomeracji Poznańskiej, vol. 37, Bogucki Wydawnictwo Naukowe, Poznań 2025, 252 s.,ISBN 978-83-7986-557-4