Czy potrzebujemy polityki spójności? Dylematy rozwoju Unii Europejskiej Debata uczniów V Liceum Ogólnokształcącego w Poznaniu w ramach XIV Festiwalu Nauki i Sztuki na Wydziale Nauk Geograficznych i Geologicznych UAM - Churski, Paweł (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna, 2011)
.