Nowość wydawnicza: Postsocialist Shrinking Cities - Redakcja czasopisma, _RRPR (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna, 2022)
<span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*255.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10998);" role="presentation"><span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*89.62px); font-size: calc(var(--scale-factor)*16.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.19313);" role="presentation">Postsocialist Shrinking Cities, p<span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*135.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*11.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.15939);" role="presentation">od redakcją Chung-Tong Wu, Marii Gunko, <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*148.57px); font-size: calc(var(--scale-factor)*11.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.17224);" role="presentation">Tadeusza Stryjakiewicza i Kai Zhou, <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*175.92px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.16798);" role="presentation">Routledge – Taylor & Francis Group, London and New York 2022, <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*187.92px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.17524);" role="presentation">ISBN: 978-0-367-41523-5 (hardback), <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*199.92px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.1743);" role="presentation">ISBN: 978-1-032-21281-4 (paperback), <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*211.92px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.1711);" role="presentation">ISBN: 978-0-367-81501-1 (e-book), <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*255.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10998);" role="presentation"><span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*235.92px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.20612);" role="presentation">392 strony, <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*255.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10998);" role="presentation"><span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*223.92px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.14063);" role="presentation">DOI: <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*83.10px); top: calc(var(--scale-factor)*223.92px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.2363);" role="presentation">https://doi.org/10.4324/9780367815011 <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*255.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10998);" role="presentation">Nakładem <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*111.83px); top: calc(var(--scale-factor)*255.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.08444);" role="presentation">wydawnictwa <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*181.58px); top: calc(var(--scale-factor)*255.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.09922);" role="presentation">Routledge <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*267.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.15324);" role="presentation">ukazała się pozycja pt. „Postsocialist <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*279.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10038);" role="presentation">Shrinking <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*106.30px); top: calc(var(--scale-factor)*279.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10436);" role="presentation">Cities”, <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*145.94px); top: calc(var(--scale-factor)*279.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.1183);" role="presentation">której <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*178.23px); top: calc(var(--scale-factor)*279.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.09133);" role="presentation">jednym <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*217.17px); top: calc(var(--scale-factor)*279.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.08108);" role="presentation">ze <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*291.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.10979);" role="presentation">współredaktorów jest prof. dr hab. Ta<span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*303.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.08529);" role="presentation">deusz Stryjakiewicz. <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*70.87px); top: calc(var(--scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.04866);" role="presentation">Książka, <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*117.77px); top: calc(var(--scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.13285);" role="presentation">która <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*151.54px); top: calc(var(--scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.11775);" role="presentation">została <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*193.08px); top: calc(var(--scale-factor)*315.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.08328);" role="presentation">wydana <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*327.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.13338);" role="presentation">w ramach serii Routledge Contempo<span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*339.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.18004);" role="presentation">rary Perspectives on Urban Growth, <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*351.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.09246);" role="presentation">Innovation & Change, podejmuje waż<span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*363.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.07);" role="presentation">ny <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*74.02px); top: calc(var(--scale-factor)*363.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.11491);" role="presentation">problem <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*117.80px); top: calc(var(--scale-factor)*363.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.0958);" role="presentation">współczesnego <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*190.76px); top: calc(var(--scale-factor)*363.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.09887);" role="presentation">rozwoju <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*375.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.09687);" role="presentation">społeczno-gospodarczego, <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*179.54px); top: calc(var(--scale-factor)*375.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.0878);" role="presentation">jakim <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*211.12px); top: calc(var(--scale-factor)*375.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.12671);" role="presentation">jest <span dir="ltr" style="left: calc(var(--scale-factor)*56.69px); top: calc(var(--scale-factor)*387.37px); font-size: calc(var(--scale-factor)*10.00px); font-family: serif; transform: scaleX(1.11454);" role="presentation">kurczenie się miast.