IV Polska Konferencja Badań Miejskich i Regionalnych W kierunku zintegrowanego planowania rozwoju - czasopisma, Redakcja (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna, 2024)
Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za zainteresowanie IV edycją Polskiej Konferencji Badań Miejskich i Regionalnych, która odbędzie się w Poznaniu w dniach 20–22.10.2024 r. na Wydziale Geografii Społeczno-Ekonomicznej i Gospodarki Przestrzennej Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Po zapoznaniu się z licznymi i różnorodnymi zgłoszeniami Forum Programowe podjęło decyzje dotyczące akceptacji nadesłanych zgłoszeń oraz formy udziału w Konferencji ich autorów. Każda z zainteresowanych osób została powiadomiona o tym fakcie w odrębnej korespondencji. Komitet Organizacyjny wydłużył termin nadsyłania abstraktów do sesji posterowej do 30.06.2024 r., a także ustalił termin wnoszenia opłat konferencyjnych oraz przyjął ramowy program Konferencji.