Jowita Synal, Jolanta Szempruch, Od zapału do wypalenia. Funkcjonowanie nauczycieli w codzienności szkolnej, Wydawnictwo Uniwersytetu Jana Kochanowskiego, Kielce 2017, ss. 372 - Michalak-Dawidziuk, Joanna (Studia Edukacyjne, 2020)
Recenzja