Z życia naukowego - ., . (Studia Edukacyjne, 2019)
Michalina Kasprzak, Sprawozdanie z Seminarium i Finału Wojewódzkiego Konkursu „Matematyka bez pamiętnika” Poznań, 29 marca 2019 . Konrad Nowak-Kluczyński, Mikołaj Brenk , Sprawozdanie z Seminarium„Warsztat badawczy współczesnego historyka wychowania” Obrzycko, 26-27 czerwca 2019 roku. <br style="font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-align: -webkit-auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px;">