Sprawozdanie z International Conference Children in Social Work [Dziecko w pracy społecznej] Trnava (Słowacja), 7-8 listopada 2019 roku - Pawełek, Katarzyna; Rajewska de Mezer, Joanna (Studia Edukacyjne, 2019)
.