Norbert G. Pikuła, Katarzyna Jagielska, Katarzyna Białożyt (red.), Rynek pracy, kariera zawodowa. Wyzwania dla edukacji,Wydawnictwo Naukowe „Śląsk”, Katowice 2016, ss. 181 - Adamczyk, Dariusz (Studia Edukacyjne, 2018)
Recenzja