Małgorzata Bielicka, Efektywność nauczania języka niemieckiego na poziomie przedszkolnym i wczesnoszkolnym w dwujęzycznych placówkach edukacyjnych w Polsce, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2017, ss. 396 - Wojewoda, Anna (Studia Edukacyjne, 2019)
Recenzja