Sprawozdanie z VIII Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej z cyklu „Edukacja wczoraj, dziś i jutro”, pod tytułem „Uczeń – kim był, kim jest, kim być może?” Poznań, 24 maja 2018 roku - Taylor, Sarah; Nowicki, Michał (Studia Edukacyjne, 2018)
Sprawozdanie z VIII Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej z cyklu „Edukacja wczoraj, dziś i jutro”, pod tytułem „Uczeń – kim był, kim jest, kim być może?” Poznań, 24 maja 2018 roku