Sprawozdanie z IX Konferencji Organizacji Studenckich Wydziału Studiów Edukacyjnych Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Poznań, 17 maja 2017 roku - Adamczewski, Jakub Karol (Studia Edukacyjne, 2020)
Sprawozdanie z IX Konferencji Organizacji Studenckich Wydziału Studiów Edukacyjnych Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, Poznań, 17 maja 2017 roku