„Wokół dwujęzyczności…” sprawozdanie ze spotkań z Panią Agnieszką Steur zorganizowanych na Wydziale Studiów Edukacyjnych Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu 15 - 17 listopada 2016 roku - Schmidt, Anna (Studia Edukacyjne, 2017)
„Wokół dwujęzyczności…” sprawozdanie ze spotkań z Panią Agnieszką Steur zorganizowanych na Wydziale Studiów Edukacyjnych Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu 15 - 17 listopada 2016 roku