Timothy D. Walker, Fińskie dzieci uczą się najlepiej, Wydawnictwo Literackie, Kraków 2017, ss. 198 - Adamczewski, Jakub (Studia Edukacyjne, 2018)
Recenzja. Timothy D. Walker, Fińskie dzieci uczą się najlepiej, Wydawnictwo Literackie, Kraków 2017, ss. 198