Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowo-Szkoleniowej „Profilaktyka i promocja zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych” - Joanna Jarmużek, Joanna Jarmużek; Cytlak, Izabela (Studia Edukacyjne, 2020)
.