Łukasz Albański, Adopcja międzyrasowa. Refleksje nad pokrewieństwem, rasą i przynależnością, TAiWPN Universitas, Kraków 2018, ss. 196 - Sobczak, Anna (Studia Edukacyjne, 2018)
Łukasz Albański, Adopcja międzyrasowa. Refleksje nad pokrewieństwem, rasą i przynależnością, TAiWPN Universitas, Kraków 2018, ss. 196