Sprawozdanie z IV Międzynarodowego Kongresu Profesjologicznego „Człowiek i przestrzeń pracy w kontekście nauk o pracy” Zielona Góra, 19-20 czerwca 2017 roku - Michalak-Dawidziuk, Joanna (Studia Edukacyjne, 2020)
Sprawozdanie z IV Międzynarodowego Kongresu Profesjologicznego „Człowiek i przestrzeń pracy w kontekście nauk o pracy” Zielona Góra, 19-20 czerwca 2017 roku