Anna Mazurowska, Edukacja dla sukcesu społecznego. Prywatne szkolnictwo podstawowe z perspektywy rodziców z klasy średniej, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2018, ss. 299 - Sobczak, Anna (Studia Edukacyjne, 2018)
Anna Mazurowska, Edukacja dla sukcesu społecznego. Prywatne szkolnictwo podstawowe z perspektywy rodziców z klasy średniej, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2018, ss. 299