Sprawozdanie z VI Konferencji Doktorantów , Pasja naukowa: teoria, badania, rzeczywistość” 18. grudnia 2020 roku (online) - Biela, Magdalena (Studia Edukacyjne, 2020)
Sprawozdanie z VI Konferencji Doktorantów