Zbyszko Melosik, Pasja i tożsamość naukowca. O władzy i wolności umysłu, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2019, ss. 185 - Ściupider-Młodkowska, Mirosława (Studia Edukacyjne, 2021)
Zbyszko Melosik, Pasja i tożsamość naukowca. O władzy i wolności umysłu, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2019, ss. 185