Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Nauczyciel – Czas – Przestrzeń – Szkoła. Otoczenie i jego (nie)znany wymiar” Zielona Góra, 21 kwietnia 2021 roku (on-line) - Famuła-Jurczak, Anita (Studia Edukacyjne, 2021)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Nauczyciel – Czas – Przestrzeń – Szkoła. Otoczenie i jego (nie)znany wymiar” Zielona Góra, 21 kwietnia 2021 roku (on-line)