Sprawozdanie z cyklu seminaryjnego „Narzędzia edukacyjne dawniej i dziś” Poznań, 10 marca 2021 roku (on-line) 14 kwietnia 2021 roku (on-line) 19 maja 2021 roku (on-line) - Gotówka, Martyna; Klimek, Daria; Nowicki, Michał; Traczyk, Natalia (Studia Edukacyjne, 2021)
Sprawozdanie z cyklu seminaryjnego „Narzędzia edukacyjne dawniej i dziś” Poznań, 10 marca 2021 roku (on-line) 14 kwietnia 2021 roku (on-line) 19 maja 2021 roku (on-line)