Sprawozdanie z Seminarium z serii Odbiorcy Instytucji Kultury: HERSTORIE, Poznańskie Centrum Dziedzictwa (Brama Poznania)/Galeria Śluza w Poznaniu, 29-30 listopada 2021 roku - Głowacka-Sobiech, Edyta (Studia Edukacyjne, 2021)
Sprawozdanie z Seminarium z serii Odbiorcy Instytucji Kultury: HERSTORIE, Poznańskie Centrum Dziedzictwa (Brama Poznania)/Galeria Śluza w Poznaniu, 29-30 listopada 2021 roku (Edyta Głowacka-Sobiech)