Dorota Żołądź-Strzelczyk, Alicja Sztylko, Polskie lalki celuloidowe, Wydawnictwo Chronicon, Wrocław 2022, ss. 274 - Kabacińska-Łuczak, Katarzyna (Studia Edukacyjne, 2023)
Recenzja: Dorota Żołądź-Strzelczyk, Alicja Sztylko, Polskie lalki celuloidowe Wydawnictwo Chronicon, Wrocław 2022, ss. 274