Lidia Bielinis, (2022). Uczenie się w przestrzeniach cyfrowych uniwersytetu. Studium teoretyczno-empiryczne. Kraków: Oficyna Wydawnicza Impuls, ss. 336 - Klichowski, Michał (Studia Edukacyjne, 2022)
-