Sprawozdanie z Seminarium „Język współczesnej pedagogiki resocjalizacyjnej” Łódź, 21 marca 2023 roku - Barczykowska, Agnieszka; Szczepanik, Renata (Studia Edukacyjne, 2023)
Sprawozdanie z Seminarium „Język współczesnej pedagogiki resocjalizacyjnej” Łódź, 21 marca 2023 roku