Sprawozdanie z XI Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej z cyklu „Edukacja wczoraj, dziś i jutro”, zatytułowanej „Rola rodziny w edukacji – jaka była, jaka jest, jaka być powinna?” - Kabacińska-Łuczak, Katarzyna (Studia Edukacyjne, 2024)
Sprawozdanie z XI Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej z cyklu „Edukacja wczoraj, dziś i jutro”, zatytułowanej „Rola rodziny w edukacji – jaka była, jaka jest, jaka być powinna?”; Poznań, 10 czerwca 2024 roku