Michał Nowicki, (2024). Edukacja filozoficzna w Indiach wczesnego okresu upaniszadowego. Poznań: Wydawnictwo Naukowe UAM, ss. 218 - Sadowska, Katarzyna (Studia Edukacyjne, 2024)
Recenzja: Michał Nowicki, (2024). Edukacja filozoficzna w Indiach wczesnego okresu upaniszadowego. Poznań: Wydawnictwo Naukowe UAM, ss. 218