Sprawozdanie z Finału IV edycji Wojewódzkiego Konkursu Matematycznego „Problemata”, Poznań, 27 maja 2024 roku - Kasprzak, Michalina (Studia Edukacyjne, 2024)
Sprawozdanie z Finału IV edycji Wojewódzkiego Konkursu Matematycznego „Problemata”, Poznań, 27 maja 2024 roku