Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej , Logowizualność literatury dla dzieci i młodzieży” Kraków, 20-21 listopada 2023 roku - Męch, Marek (Studia Edukacyjne, 2024)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej , Logowizualność literatury dla dzieci i młodzieży” Kraków, 20-21 listopada 2023 roku