Sprawozdanie z II Wydziałowego Dnia Komisji Edukacji Narodowej „Rekreacyje, czyli rozerwanie umysłu pracą szkolną utrudzonego” Poznań, 14 października 2024 roku - Nowak-Kluczyński, Konrad; Wojewoda, Anna (Studia Edukacyjne, 2024)
Sprawozdanie z II Wydziałowego Dnia Komisji Edukacji Narodowej „Rekreacyje, czyli rozerwanie umysłu pracą szkolną utrudzonego” Poznań, 14 października 2024 roku