Katarzyna Olbrycht, Edukacja kulturalna jako edukacja do wzrastania w człowieczeń- stwie, Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, Katowice 2019, ss. 309 - Kromolicka, Barbara (Studia Edukacyjne, 2019)
Recenzja. Katarzyna Olbrycht, Edukacja kulturalna jako edukacja do wzrastania w człowieczeństwie, Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, Katowice 2019, ss. 309