Sprawozdanie z II Ogólnopolskiej Interdyscyplinarnej Konferencji Naukowej „Diagnoza i jej zastosowanie w kontekście jednostkowym i społecznym”, Poznań, 24 maja 2017 roku - Peret-Drążewska, Paulina (Studia Edukacyjne, 2017)
.