Sprawozdanie z VI Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Education for learning society: An interdisciplinary approach” [Edukacja dla społeczeństwa uczącego się: podejście interdyscyplinarne], konferencja online, 6 lipca 2020 - Kasprzak, Michalina (Studia Edukacyjne, 2020)
Sprawozdanie z VI Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Education for learning society: An interdisciplinary approach” [Edukacja dla społeczeństwa uczącego się: podejście interdyscyplinarne], konferencja online, 6 lipca 2020