Anna Dudak, Katarzyna Klimkowska, Sukces jako doświadczenie biograficzne ojców sprawujących opiekę nad dzieckiem, Wydawnictwo UMCS, Lublin 2017, ss. 365. - Koperna, Paulina (Studia Edukacyjne, 2020)
Recenzja książki: Anna Dudak, Katarzyna Klimkowska, Sukces jako doświadczenie biograficzne ojców sprawujących opiekę nad dzieckiem, Wydawnictwo UMCS, Lublin 2017, ss. 365.