Sprawozdanie z Ogólnopolskiego Seminarium Naukowego „Komunikacja werbalna: znaczenia – perspektywy – kontrowersje”Poznań, 16 marca 2017 roku - Kłysz-Sokalska, Natalia (Studia Edukacyjne, 2020)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiego Seminarium Naukowego „Komunikacja werbalna: znaczenia – perspektywy – kontrowersje”Poznań, 16 marca 2017 roku