Sprawozdanie z Konferencji Naukowej „Nauczyciel wspierający i wspierany. Rola umiejętności interpersonalnych w pracy nauczyciela”, Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie, Warszawa, 16 grudnia 2016 roku - Michalak-Dawidziuk, Joanna (Studia Edukacyjne, 2020)
Sprawozdanie z Konferencji Naukowej „Nauczyciel wspierający i wspierany. Rola umiejętności interpersonalnych w pracy nauczyciela”, Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie, Warszawa, 16 grudnia 2016 roku