Sprawozdanie z obchodów pięćdziesięciolecia istnienia Zakładu Historii Wychowania UAM „Wielkopolska i Wielkopolanie w dziejach edukacji” Poznań, 25-26 września 2017 roku - Kabacińska-Łuczak, Katarzyna (Studia Edukacyjne, 2018)
Sprawozdanie z obchodów pięćdziesięciolecia istnienia Zakładu Historii Wychowania UAM „Wielkopolska i Wielkopolanie w dziejach edukacji” Poznań, 25-26 września 2017 roku