Sprawozdanie z Międzynarodowej Letniej Szkoły ”International Summer School: Scientific excellence – origins, research, results” 26-30 października 2020 roku (online) - Trębacz, Agata (Studia Edukacyjne, 2020)
Sprawozdanie