Sprawozdanie z konferencji naukowej „Brain Malformations. The final conference of Neuro-MIG COST Action” Poznań, 9-11 marca 2021 roku (on-line) - Kruszwicka, Agnieszka (Studia Edukacyjne, 2021)
Sprawozdanie z konferencji naukowej „Brain Malformations. The final conference of Neuro-MIG COST Action” Poznań, 9-11 marca 2021 roku (on-line)