Ronald G. Sultana (red.) Doradztwo zawodowe i planowanie środków utrzymania w regionie Morza Śródziemnego. Trudne przemiany w Europie Południowej i regionie MENA, Sense Publishers, Rotterdam 2017, ss. 451 - Johnsson, Ewa (Studia Edukacyjne, 2021)
Recenzja. Ronald G. Sultana (red.) Doradztwo zawodowe i planowanie środków utrzymania w regionie Morza Śródziemnego. Trudne przemiany w Europie Południowej i regionie MENA, Sense Publishers, Rotterdam 2017, ss. 451. Seria: Comparative and International Education: A Diversity of Voices.